23948sdkhjf

HPI-Electronics henter kunder hjem fra Asien

Holbæk-virksomhedens nyeste SMD-linje gør virksomheden konkurrencedygtig i forhold til lavlønslandene.
Øget automatisering og investeringer i nye maskiner er en af de konkurrenceparametre, danske virksomheder skal bruge i kampen mod outsourcing. Det har man taget helt bogstaveligt hos HPI-Electronics i Holbæk, hvor den nyeste SMD-linje fra Philips Assembléon netop skal få priserne presset endnu længere ned. Det skriver Elektronikbranchen.dk.

Og det virker! Allerede nu kan key account manager Flemming Loose konstatere, at kunder er begyndt at undersøge mulighederne for at flytte produktion fra Asien til fabrikken i Holbæk – også volumenordrer.

- Vi oplever en stigende interesse og efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker at vende hjem fra Asien og Østeuropa. Der er mange, der de seneste ti år har flyttet produktion til Asien, fordi det var billigere, men nu vil de gerne hente den hjem, fordi omkostningerne stiger. Blandt andet er fragten blevet dyrere, og så er der sproglige og kulturelle barrierer, stor afstand til produktionen samt tidszoneproblemer, siger Flemming Loose til Elektronikbranchen.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094