23948sdkhjf

Prisvinder får det bedste ud af verdens vindmøller

Sønderjyske Gram & Juhl blev onsdag hædret med DI’s Initiativpris 2010.
Gram & Juhl har på få år fået verdens førende vindmølleproducenter som kunder. Det er virksomhedens avancerede overvågningssystem af vindmøllernes helbredstilstand, der har vakt mølleproducenternes interesse. Systemet har givet virksomheden pæne tal på bundlinjen i en tid, hvor mange virksomheder fortsat har svært ved at få gang i væksten.

De flotte resultater betyder, at Gram & Juhl vinder DI’s Initiativpris 2010 i tæt kapløb med 18 andre vækstvirksomheder fra hele Danmark. Prisen blev overrakt onsdag i Crowne Plaza, Ørestaden, af prins Joachim på DI’s årlige konference for mindre og mellemstore virksomheder.

90 % går til eksport
Gram & Juhls overvågningssystem betyder, at producenterne opnår en så høj udnyttelsesgrad af den enkelte mølle som muligt. Systemet har vist sig særdeles konkurrencedygtigt, og siden starten i 1997 er mere end 5.000 vindmølleturbiner blevet udstyret med hardware og software fra Gram & Juhl.

Gram & Juhl har hovedsæde i Vojens og beskæftiger 15 medarbejdere – faglærte og ingeniører. Virksomheden har ca. 90 % af sin omsætning på de udenlandske markeder.

DI’s Initiativpris 2010 blev modtaget af administrerende direktør Axel Juhl Christensen og teknisk direktør Klaus Gram-Hansen fra Gram & Juhl. Prisen er et kunstværk udført i ætset og patineret messing og kobberfolie af kunstneren Marie Louise Kold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11