23948sdkhjf

3D-printvirksomhed henter 10 millioner

Vækstfonden er den primære investor i aalborgensiske Create It Real, der nu leder efter flere ingeniører.

Virksomheden Create It Real fra Aalborg har gennem en investeringsrunde hentet 10 millioner kroner. De skal gå til virksomhedens kerneområde, som er teknologi til 3D-print. Det skriver Create It Real i en pressemeddelelse.

Den primære investor er den statslige finansieringsfond Vækstfonden.

- I dag er vi 12 medarbejdere og med den nye ny kapital i ryggen får vi mulighed for en betydelig udvidelse af medarbejderstaben. Vi søger flere kompetente og passionerede ingeniører, der vil være med til at disrupte 3D-print-industrien. Med den nye kapital kan vi skalere hurtigt og fortsætte med at være foran på udvikling og innovation, siger stifter og administrerende direktør Jeremie Pierre Gay.

- Create it Reals teknologi og forretningsmodel kan hjælpe danske og internationale virksomheder til at overkomme utrygheden og tage springet over til at benytte sig af 3D-print på sikker vis, siger Stig Poulsen fra Vækstfonden.

Create It Real blev stiftet i 2009. De lancerede verdens første real-timeprocessor til 3D-print i 2013. Virksomheden sælger i dag platformen til 3D-print-producenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.441