23948sdkhjf

Nyt om navne: Tre nye hos Targit

Targit har ansat ny country manager, ny web developer og ny it-instruktør.
Rex Clausager er ansat som country manager for Nordtyskland pr. 3. januar 2011. Targit har et øget fokus på Tyskland, hvor 20 % af den nordjyske virksomheds kunder befinder sig. Rex Clausager kommer fra en stilling som CEO hos Celenia Software A/S og har tidligere været CEO i Tyskland for Genus Inc. Rex er 45 år og bosat i Aalborg med kone og to døtre.

Linda Lawton er ny web developer pr. 3. januar 2011. Hun skal arbejde med nye Targit-projekter. Linda er oprindeligt fra USA, men har boet i Danmark i over 12 år. Hun har en uddannelse inden for datalogi og har arbejdet med større projekter som blandt andet bilbasen.dk. Linda, der netop har rundet 40 år, bor i Aalborg med sin datter og sin kæreste.

Niels Thomsen er ny it-instruktør pr. 3. januar 2011. Han skal undervise nye brugere af Targit’s business intelligence-software. Niels har tidligere været it-instruktør hos VUC Nordjylland, og han har arbejdet som programmør hos EDB-gruppen og LEC. Niels er 45 år og bor i Hjørring med sin familie.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078