23948sdkhjf

Big Business for mindre virksomheder

Danske SMV’er kan sagtens få del i de milliardstore ordrer på opbygning af europæiske forskningsanlæg. Big Science Sekretariatet tager nu på turne for at hjælpe virksomhederne på vej.
I de kommende år poster Danmark milliarder i fælleseuropæiske forskningsanlæg. Mange har måske den fordom, at det kun er store virksomheder, der har evnerne til at levere til de komplicerede projekter. Men i virkeligheden ligger der også gode ordrer og venter på danske SMV’er, hvis de forstår at byde sig til.

Derfor har man nedsat Big Science Sekretariatet, der netop skal bygge bro mellem de enorme projekter og danske virksomheder og forskningsinstitutioner.

Tocifrede milliardprojekter
I februar og marts tager sekretariatet på tur og gør holdt seks forskellige steder i Danmark. Her vil man fortælle små og mellemstore virksomheder mere om mulighederne i forbindelse med de store forskningsanlæg.

Der er tale om tocifrede milliardprojekter, hvor der skal bruges et meget bredt spektrum af kompetencer - eksempelvis: betonarbejde, strømforsyninger, it, materialebearbejdning, sensorer, hydraulik, coating, magnetteknologi og strålingsresistente materialer.

Risø DTU og Teknologisk Institut er hovedpartnerne i projektet, og har sammen med Force Technology fået midler fra Rådet for Teknologi og Innovation til at starte Big Science Sekretariatet.

Arrangementerne er gratis, og turneplanen ser ud som følger:
Odense: 8. februar
Taastrup: 9. februar
Herning: 1. marts
Sønderborg: 2. marts
Aalborg: 8. marts
Århus: 9. marts

Læs mere på http://www.bigscience.dk/Arrangementer.aspx
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094