23948sdkhjf

Nyt om navne i elektronikbranchen

En række virksomheder i og omkring elektronikbranchen har på det seneste tilknyttet nye navne. Her følger nogle af de navnenyheder, som vi har modtaget gennem denne uge.

Ny business development manager til MOBOTIX

Ole Gade, 47 år, er tiltrådt som business development manager for MOBOTIX i Norden. Her skal han udvikle nye forretningsområder og øge opmærksomhed omkring deres løsninger.

- Jeg er meget glad for at have fået muligheden for at blive en del af det Nordiske MOBOTIX team, og jeg ser frem til at mødes med alle vores partnere i regionen og lave en masse spændende projekter med dem i fremtiden, siger Ole Gade.

Han kommer fra en stilling hos UTC Fire & Security Danmark.

Ny konsulent hos TechPeople

Thomas Arnbjerg er ny konsulent hos konsulenthuset TechPeople.

- Jeg er egentlig utroligt ustruktureret af natur. Men jeg har lært mig at arbejde struktureret, fordi det simpelthen er afgørende for, om et udviklingsprojekt bliver en succes. Ikke kun på den korte bane, men også når det gælder vedligehold på lang sigt, siger han.

Thomas Arnbjerg kommer fra en stilling som systemarkitekt hos Danfoss.

Ny robotudvikler ved Blue Ocean Robotics

Morten Beier er ny robotics developer hos Blue Ocean Robotics. Han skal fokusere på nye robotløsninger skabt i partnerskaber med RoBi-X.

- Implementering af robotløsninger kan få stor betydning for mennesker, hvilket gør det til et vigtigt område, der også kræver etiske overvejelser. Jeg finder den blanding meget inspirerende. Jeg glæder mig til at deltage i alle aspekter i udviklingen af nye robotløsninger i Blue Ocean Robotics og bidrage med nye måder at tænke på, siger Morten Beier.

Han kommer fra en stilling som projektleder for kunde- og infrastrukturprojekter hos Telia.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079