23948sdkhjf

M-Comp åbner kontor i Finland

Komponent-distributøren udvider nu sin nordiske tilstedeværelse.
M-Comp har ansat Jari Laurinen som country manager, og hans første opgave bliver at udvikle virksomhedens display-segment, hvor man servicerer det nordiske marked for den taiwanske producent EDT, der producerer såvel traditionelle, monokrome LCD-moduler som små og mellemstore TFT'er og "projected capacitive touch".

- EDT har i de seneste år besluttet at arbejde med færre og stærkere partnere. M-Comp har udviklet stærke kompetencer inden for displays og touch, og vi er glade for at have dem som vores nordiske partner, siger Henrik Kivaner Gørslev, business development manager hos EDT Europe.

- Vi ser display- og touch-markedet som boomende. I dag vil alle have information på et højt niveau, hvor de er. Det giver muligheder i alle industrielle produkter, ligesom behovet for lokalt at kunne kontrollere processer åbner et behov for touch, siger Lars Nordberg-Hansen, CEO hos M-Comp.

Åbningen i Finland er en milepæl for M-Comp, som siden starten i 2006 har satset på at blive en nordisk partner for sine industrielle kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078