23948sdkhjf

Automation ind i DI ITEK

Dansk Automationsselskab, der tæller mere end 100 medlemsvirksomheder, har pr. 1. januar 2011 meldt sig ind i Dansk Industri.
Baggrunden er, at danske virksomheder oplever høje lønomkostninger, øget konkurrence fra Asien og Østeuropa samt fortsat lav produktivitet. Automation og intelligens i produkter og processer kan øge virksomhedernes konkurrenceevne både nationalt og globalt.

- For en lille, men højteknologisk forening er DI det perfekte match. DI’s organisation rummer et stort antal højtkvalificerede medarbejdere, som vores medlemmer nu får adgang til, ligesom vi i DI’s medlemskreds finder de fleste af vores nuværende og fremtidige brugere. Jeg ser derfor frem til et gunstigt win-win samarbejde, siger Leif Tångberg, formand for DAU.

DI ITEK’s branchedirektør, Tom Togsverd, hilser DAU velkommen.

- DI ITEK har i forvejen sat en dagsorden om, at it, tele, elektronik og kommunikation er redskaberne til at skabe øget innovation og effektivisering i virksomhederne. Med DAU’s indmeldelse får vi nu et femte ben med ”automation”, der går hånd i hånd med digitalisering som redskaber til at øge konkurrencedygtigheden i danske virksomheder.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125