23948sdkhjf

Roblon-regnskab som forventet

Den nordjyske virksomhed fastholder sine forventninger til 2010/2011 efter første kvartal.
Virksomheden oplyser ikke nogen omsætnings- eller indtjeningstal for første kvartal, men skriver i en fondsbørsmeddelelse at kvartalet er forløbet som forventet.

- Træghed på markederne som følge af finanskrisen mærkes stadig for nogle af virksomhedens produktsegmenter inden for maskiner og lys. Der kan for segmenterne noteres en stigning i tilbudsmængden, og ordrebeholdningerne er højere end på samme tidspunkt sidste år, skriver Roblon.

Strukturændringer er gennemført
Samtidig meddeler Roblon, at en større strukturel organisationsændring, der blev vedtaget i 2009/2010, nu er blevet gennemført.

- Der fokuseres målrettet på at gennemføre forskellige aktiviteter med udgangspunkt i den nye strategiproces og den tilhørende strategiplan for global forretningsudvikling. Samtidig arbejdes der løbende med generelle effektivitetsfremmende aktiviteter for virksomheden samt aktiviteter tilpasset de aktuelle forhold og udfordringer, skriver Roblon.

Virksomheden fastholder sine forventninger til hele 2010/2011, hvor man kalkulerer med en omsætning på 210 mio. kr. og et overskud før skat på 23-27 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109