23948sdkhjf

Lightyears jubler over 2010-regnskab

Der var atter sorte tal på bundlinjen, og væksten blev en del højere end forventet hos den danske belysningsproducent.
Fremgangen skyldes blandt andet, at Lightyears i 2009 og 2010 har gennemført en del omkostningsreduktioner, som nu for alvor kan aflæses i regnskabet.

I 2010 blev det derfor til et overskud før skat på 1,3 mio. kr., hvilket er væsentligt bedre end 2009-underskuddet på 3,2 mio. kr. Virksomhedens bruttofortjeneste steg samtidig med godt 4,3 mio. kr. til 9,7 mio. kr.

Forventer fremgang i 2011
- På baggrund af de svære markedsvilkår i 2008-2009 og de usikre udsigter, blev der lagt et forsigtigt salgsbudget med en beskeden vækst for året. Aktivitetsniveauet har i perioden været væsentligt højere end forventet, og omsætningen er steget med 17 %. Der har været vækst på såvel hjemmemarkedet som på eksportmarkederne, skriver Lightyears i sit regnskab.

Virksomhedens ledelse betegner regnskabet som ”meget tilfredsstillende” og erklærer, at indtjeningsfremgangen ”overgår de mest optimistiske forventninger”.

Også i 2011 forventes der fremgang. Her kalkulerer Lightyears med et svagt stigende marked, men til gengæld vil man erobre markedsandele via øget markedsføring og nye produkter i andet halvår. Overskuddet ventes ligeledes at stige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078