23948sdkhjf

Nyt om navne: MTO Electric udvider salgsafdelingen

Komponent- og el-kapslingvirksomheden har ansat Herdis Christiansen som intern sælger.
MTO Electric opruster på salg og har ansat Herdis Christiansen fra den 3. januar 2011. Hun bliver ansat i internt salg, hvor hun dels skal sælge, rådgive ved salg, udarbejde tilbud, være med til at øge serviceniveauet overfor kunder samt pleje kontakten til virksomhedens danske og udenlandske leverandører.

Hun har en højere handelseksamen (HH) fra 1975, og så er hun korrespondent i tysk. Ud over merkonomfag har Herdis Christiansen løbende suppleret sin viden med en del kurser i el-produkter.

Tager kunder med
Herdis Christiansen er kendt i el-branchen for sin store viden om branche og produkter. Hun har tidligere været hos Demex Electric i Herning i 28 år. Virksomheden blev i 2004 opkøbt af kk-electronic og fik i 2008 navnet Elogic. Demex er den virksomhed, som MTO Electric selv udspringer fra.

Herdis Christiansen medbringer en række kunder fra sin tidligere arbejdsgiver. Kunder, som hun skal fortsætte med at servicere for MTO Electric.

Herdis Christiansen vil desuden skulle medvirke til at løfte virksomhedens markedsføring i form af kampagner til el-branchen.

Tilbage på sporet
- Efter en tilbagegang i 2009 er MTO Electric tilbage på sporet og oplever kraftig vækst. Det har skabt behov for at styrke salgsafdelingen for fortsat at kunne yde god og stabil service til vores kunder. Det sikrer Herdis Christiansen. Vi har kendt hende længe, jeg har selv arbejdet sammen med hende i Demex, og hun er den eneste rigtige til jobbet, slår direktør Mads A. Velbæk fast.

Herdis bor i Herning. Med jobskiftet kommer hun - i hvert fald i arbejdstiden - tættere på fødebyen Fredericia. Hun har to voksne sønner.

I fritiden tramper hun pedaler, danser rock´n´roll eller læser en god bog. Med Herdis Christiansen er der i alt ni medarbejdere i MTO Electric.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125