23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
2B Pack A/S
Jan Tanderup Petersen er blevet valgt som bestyrelsesmedlem i 2B Pack A/S.

2B Pack pakker forskellige emner, lige fra skruer, dyvler og plastdele i små poser og æsker til store displays. Virksomheden udfører desuden montering af både plast og metaldele, el og elektronik.

Dansk Industri
Kim Haggren er udpeget som ny chef for Erhvervsjura og CSR.

DI er erhvervslivets organisation for 10.000 medlemsvirksomheder, der er aktive i medlemsforeninger, branchefællesskaber, regionalforeninger og udvalg.

Elogic A/S
Anders Jørn Knutsen, direktør i Katholm Invest A/S, Jan Vestergaard Olsen, administrerende direktør i Aalborg Industries A/S, og Kaj Taidal, direktør i Orca ApS er alle udtrådt af bestyrelsen. Tommy Gundelund Jespersen, administrerende direktør i KK-Group A/S er indtrådt som formand for bestyrelsen. Johnny Christian Haahr, direktør i KK-Group A/S er indtrådt som næstformand for bestyrelsen.

Elogics forretningsområde er styresystemer, eltavler, procesanlæg, automation, og effektfordelingstavler, primært til industri, bolig og forsyningsvirksomheder.

Obton A/S
Anders Marcus og Torben Pedersen er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Jørgen Horsbøl Tranberg og Gordon Richardt Pedersen er trådt ind.

Obton A/S er blandt Danmarks største udbydere af investeringsprojekter i europæiske solcelleanlæg.

Technical Traffic Solutions A/S
Jan Dam, Torben Børsting og René Tristan Lydiksen er alle trådt ud af bestyrelsen. Herefter er Anders Damsgaard Christensen, Geert Hallberg, Jette Abild Jensen og Malene Vestergård trådt ind som nye medlemmer. Søren Marinus Sørensen, direktør i NRGi a.m.b.a., er ny formand for bestyrelsen.

Tecnical Traffic Solutions er datterselskab i Veksø-gruppen. Virksomheden tilbyder et bredt sortiment af produkter og alle former for rådgivning, projektering samt nyudvikling indenfor trafikområdet. Man udvikler blandt andet intelligente trafiksystemer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109