23948sdkhjf

Android sender Motorola tilbage til Danmark

Motorola er på vej tilbage på det danske marked. Det afslører Magasinet Mobil i det næste nummer.
For tre år siden trak Motorola sig helt ud af det danske mobilmarked og lukkede samtidig hundredvis af arbejdspladser i Aalborg, hvor Motorola havde en stor udviklingsafdeling. Den tidligere mobilgigant kunne slet ikke følge med den rivende udvikling på mobilmarkedet og tabte millioner af kunder på kort tid verden over og milliarder af kroner med dundrende underskud til følge.

De fortsatte dog mobilforretningen i blandt andet hjemlandet USA, men det var først med det populære styresystem Android, at de begyndte at få fodfæste igen.

Skal bevise sit værd
Og det har givet dem blod på tanden, for nu vender de snart tilbage i Danmark med to spændende produkter. Det afslører Magasinet Mobil i det nye nummer. Mobil har talt med en kilde meget tæt på Motorola, der afslører, at Motorola igen satser dansk.

- Det vil være synd at sige, at mobilbrugerne var skuffede over, at Motorola trak sine mobiltelefoner ud af Danmark tilbage i 2008, for det var virkelig dårlige mobiltelefoner, de kom med dengang. Men takket være styresystemet Android er de kommet på ret kurs igen med mange virkelig spændende smartphones på hjemmemarkedet i USA. Så det sidste års tid har vi manglet dem i Danmark. Derfor er det glædeligt, at de kommer tilbage med den hårdføre Android-mobil Defy og den super interessante Android-tablet Xoom, forklarer Mobils chefredaktør, Steen Jørgensen.

- Vi ved at operatørerne også glæder sig til at få dem tilbage, selvom Motorola selvfølgelig starter fra nulpunktet og skal bevise deres værd over for de krævende danske mobilbrugere. Motorolas chance er, at de har rigtig flot hardware, hvilket ellers har været en mangelvare på markedet for Android smartphones, lyder det fra Steen Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094