23948sdkhjf

Innospexion fortsætter væksten

Fokus på lavenergi-produkter ventes at skulle øge bundlinjen yderligere hos Hvalsø-virksomheden i de kommende år.
Bruttofortjenesten tog et pænt hop hos Innospexion i 2009/2010. I alt blev forbedringen på 1 mio. kr., og den samlede bruttofortjeneste endte på 3,8 mio. kr.

Derudover blev det beskedne overskud på 14.000 kr. i 2008/2009 afløst af et mere solidt et af slagsen på 0,4 mio. kr.

Forhandler om store kontrakter
- Selskabet har haft en betydelig vækst siden starten i 2000. På trods af at selskabet har anvendt meget store ressourcer på kompetenceopbygning, på udvikling og på indkøb af produktions- og testapparatur, er en rimelig indtjeningsgrad opnået igennem alle år, skriver Innospexion i sit regnskab.

Virksomheden producerer og udvikler teknologi til kvalitets- og proceskontrol baseret på røntgenteknologi, og i den seneste tid har man øget sit fokus på lavenergi-systemer. Det forventes at give en betydelig vækst i de kommende år, og i slutningen af 2010 lå man i forhandlinger om store leverancer til både ind- og udland.

- Selskabets fokusering på innovativ teknologi vil fortsat give vækst via udstyr, som kan foretage målinger, der ikke umiddelbart er muligt med anden teknologi. Lav-energi røntgen teknologien og de indhøstede erfaringer har vist, at metoderne er særdeles attraktive til blandt andet fødevareindustrien samt særlige anvendelser inden for den tungere industri. Vækstpotentialet vurderes derfor meget stort, uanset de høje produktionsomkostninger som i særdeleshed knytter sig til aflønning, skriver Innospexion.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078