23948sdkhjf

Sondex-stifter i strid med Danfoss

Der er lidt uenighed om udbetalingen af den sidste del af købssummen

Aage Søndergaard Nielsen solgte i 2016 sit livsværk Sondex, der producerer pladevarmevekslere til industrien, til Danfoss for mindst 1,6 mia. kr.

Familien Søndergaard med Aage i spidsen har allerede modtaget 1,2 mia. kr.

Men familien mangler den sidste betaling på cirka 400 mio. kr.

Det skriver Jydskevestkysten.

Sidste del af betalingen er betinget af resultaterne i Sondex efter salget og det er her parterne er endt med at være en anelse uenige.

- Danfoss mangler at betale mig de sidste 250 mio. kr. Den sidste rate var afhængig af en række forudsætninger, og der er vi ikke enige om, hvorvidt de forudsætninger er opfyldt. Det er den meget korte version af sagen, siger Aage Søndergaard Nielsen, der ejede halvtreds procent af Sondex ved salget, mens hans to børn sad på en fjerdedel hver.

De mangler begge en betaling på 70 mio. kr. hver, skriver avisen.

Aage Søndergaard Nielsen ønsker ikke at kommer nærmere ind på detaljerne i den verserende sag. Det vil Danfoss i sagens natur heller ikke.

Det er lykkedes for JydskeVestkysten at få en kommentar til sagen fra koncernens chefjurist Anders Stahlschmidt. Han bekræfter, at en del af købesummen er udskudt, og at der parterne i mellem ikke er enighed om størrelsen af denne, men at han håber, at der snart kan findes en løsning i al mindelighed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094