23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Fujitsu Danmark
Peter Krogsgaard er pr. 1. juni ansat som ny administrerende direktør i den danske del af Fujitsu. Han kommer fra en stilling som vice president consumer i Telia Mobility Services Danmark og har desuden arbejdet hos blandt andet Mobilix/Orange, Nokia og 3.

Fujitsu har hjemsted i Japan og er en af verdens største service- og teknologivirksomheder med cirka 170.000 ansatte, heraf cirka 400 i Danmark.

Hitachi
Niels Svenningsen, 46 år, er udnævnt som Emea-chef i elektronikvirksomheden, hvor han tiltræder den 1. april som chef for 1.400 medarbejdere.

Niels Svenningsen kom til Hitachi for fire år siden og har indtil nu været ansvarlig for Norden og Centraleuropa. Han har desuden arbejdet for IBM, Compaq, HP og Topnordic.

IT-Branchen
Jørgen Bardenfleth (administrerende direktør i Microsoft Danmark) er blevet genvalgt som formand. Samtidig er antallet af medlemmer i hovedbestyrelsen blevet udvidet med tre pladser.

Nye medlemmer er Vibeke D. Hansen (Pragmasoft), Jens Find (Unik Systemdesign), Mogens Bransholm (Conscia), Lars Damgaard (Segmenta/CIBER), Anja Monrad (Dell) og Thorkild Sonne (Specialisterne).

Bestyrelsen konstituerede sig derudover med et forretningsvalg, hvor Per Kogut (administrerende direktør i NNIT) er nyt medlem.

Endelig bliver repræsentanterne fra de regionale it-fora nu fuldgyldige medlemmer af hovedbestyrelsen. Det sker for at styrke det regionale samarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079