23948sdkhjf

Fra konsulent til totalleverandør

Efter mange års samarbejde med Nilfisk tager nordjyder et niveau op

Cre8tek med dansk adresse i Hjørring står bag udvikling og produktion af et nyt tilbehør i Nilfisks udstyr til rengøring: En lynoplader til batterier i rengørings-maskiner.

Dermed er et årelangt samarbejde mellem den nordjyske virksomhed og Nilfisk rykket et niveau op.

Lynopladeren er det første Nilfisk-projekt, hvor Cre8tek har haft det fulde ansvar for realisering af projektet fra idéfase og udvikling til produktion og levering.

Tidligere har firmaet indgået som konsulent på mekanikudvikling og prototypefremstilling på adskillige af Nilfisks produkter.

Tæt ved to års arbjede
Lynopladeren består af mere end 150 komponenter, og projektet har taget næsten to år fra idéfase til færdigt produkt. Den største udfordring for Cre8teks ingeniører var at holde varmeudviklingen nede på et sikkerhedsmæssigt acceptabelt niveau og sikre den hurtige opladning

Desuden har det været kompliceret og tidskrævende at gennemføre de nødvendige tests og opnå godkendelser på internationalt niveau, først og fremmest fra det canadiske testinstitut CSA.

Med de internationale godkendelser har Nilfisk nu mulighed for at markedsføre lynopladeren på alle sine markeder i mere end 100 lande.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094