23948sdkhjf

Crysberg har fremgang og ansætter medarbejdere

Efterspørgslen af Crysbergs produkter og serviceydelser indenfor industrielle elektronikløsninger er siden efteråret 2010 steget, hvorfor firmaet primo februar i år besluttede at øge antallet af medarbejdere.
Selskabets administrerende direktør, Niels Klagenberg udtaler, at Crysberg oplever markant fremgang i ordreindgangen i 2011, og det viser sig, at februar 2011 var en af de bedste i firmaets historie.

- Det er især på internationale markeder, at der spores fremgang og særligt på det nordamerikanske marked, som aftager en stor del af Crysbergs løsninger særligt indenfor systemer for automatiskstyring af vanding. Markedet er igen efter en nedgang i over to år endelig i fremgang. Markederne for medico - og marineelektronik er også i stærk fremgang for øjeblikket. Crysbergs producerer jo til investeringsmarkedet, så det er måske nok naturligt, at fremgangen først kommer nu knap tre år efter finanskrisen start. Det har krævet is i maven, tro på fremtiden – og en god bankforbindelse, siger Niels Klagenberg.

Intern opkvalificering
Der kom i løbet af kort tid efter jobbet blev opslået over 100 ansøgere heraf en del med erfaring indenfor elektronikproduktion. Produktionschef Bo E. Knudsen hos Crysberg oplyser, at den første medarbejder allerede begyndte få dage efter annonceringen og de næste et par uger senere.

I alt er nu ansat fire nye, velkvalificerede elektronikproduktionsfolk, som alle er startet i montagen. Bo E. Knudsen fortæller, at der er blevet taget godt mod de nye medarbejdere, og de vil i løbet af de næste måneder gennemgå en intern opkvalificeringsuddannelse afsluttende med en IPC-A-610 certificering, som er en nødvendighed, når der monteres elektronik hos Crysberg.

Niels Klagenberg afslutter med at fortælle, at alle medarbejdere har fået et gavekort på en brunch for to inkl. champagne til afholdelse et selvvalgt sted i Nordsjælland eller København. Så kan den succesfulde ordreindgang fejres, og der bliver igen tid i overskud til fritidsinteresser, venner og familie.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078