23948sdkhjf

Torsdag sagde Systematic goddag til medarbejder nummer 1000

Store ordrer på forsvars- og sundhedsområdet gav et ekstra skub

Torsdag den 16. august skete der noget specielt i dansk erhvervsliv: It-virksomheden Systematic rundede 1.000 medarbejdere. 

Systematic står blandt andet bag det landsdækkende fælles bibliotekssystem samt den elektroniske patientjournal i Region Midtjylland, som også Region Syddanmark tidligere på året valgte. Forsvarsopgaver i ind- og udland er også en vigtig post i porteføljen.

De sidste år har vi oplevet massiv vækst, ikke mindst på grund af store ordrer på sundheds- og forsvarsområdet, både i Danmark og i udlandet. I 2017 solgte vi vores kommando-kontrol løsning til det amerikanske forsvar, hvilket er vores til dato største enkeltordre, siger direktør og medejer Michael Holm.  

Ejerne støtter langsigtede løsninger
For virksomhedens vækststrategi har det været vigtigt at være et privatejet it-hus, forklarer Michael Holm:
 

- Som privatejet virksomhed med langmodige ejere, der ikke gør alting op i kvartaler, har vi muligheden for også at satse på langsigtede løsninger. Det giver frihed til at tænke stort og satse på både kvalitet og innovation. Den strategi har medført, at vi i årenes løb har kunnet udvikle særdeles holdbare løsninger til både det private og offentlige marked.

Systematics går tilbage til 1985. Allerede i 1986 tog væksten fart, da virksomheden fik sin første store kontrakt på et kommando-kontrol system til det danske søværn. I 1992 voksede Systematic ud over landets grænser med etableringen af et kontor i England, og i 1995 fulgte et kontor i USA. Siden fulgte flere kontorer verden over, og i dag har Systematic kontorer i 12 lande.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079