23948sdkhjf

Note holder øje med Japan

Det fulde omfang af jordskælvet og den efterfølgende tsunamis konsekvenser er endnu ukendte, understreger det Stockholm-baserede firma.
I en pressemeddelelse gør NOTE onsdag status over den nuværende situation i Japan.

Her udtrykker adm. direktør og præsident Peter Laveson sin dybeste medfølelse med de mange tusinde ofre for naturkatastroferne i Japan, før han opsummerer situationen set med selskabets øjne.

- NOTE analyserer den opståede situation for det japanske erhvervsliv i almindelighed og elektronikindustrien i særdeleshed på grund af jordskælvet i tæt samarbejde og dialog med producenter og distributører. Vores indledende analyse viser, at en række store japanske producenter har faciliteter i eller omkring det af tsunamien påvirkede område, lyder det blandt andet.

Om fremtiden meddeler NOTE:

- NOTE fokuserer den videre analyse og opfølgning på en række prioriterede producenter, og i konsultation med vores kunder vil vi gøre vores yderste for at minimere forstyrrelserne i vore kunders materialeforsyning. Situationen er udfordrende, og lige nu er det svært at vurdere, hvilke konsekvenser indirekte faktorer som mangel på elektricitet, ødelagte veje og så videre måtte få på forsyningen.
Læs mere om: Note
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079