23948sdkhjf

Designpris til Louis Poulsen

Pullerten Rubbie vinder Lighting Design Award-prisen for bedste udendørs produkt 2011.
Der er grund til smil hos Louis Poulsen Lighting. Således er selskabets pullert Rubbie netop blevet kåret som årets bedste udendørs produkt ved de årlige Lighting Design Awards.

Pullerten er designet af den danske designer Peter Bysted og blev lanceret sent i efteråret 2010, men faktisk blev designet anvendt som et custom design produkt ved verdensudstillingen i Hannover for næsten 10 år siden.

Pullerten var dog dengang meget kompliceret efter datidens tekniske muligheder, ligesom gummimaterialet blev vurderet så kontroversielt, at man ventede længe med at markedsføre Rubbie.

Anden pris på få måneder
Som det fremgår af navnet er Rubbie fremstillet i gummi, og det var netop pullertens "blødhed og behagelighed", der blev fremhævet ved prisuddelingen.

Louis Poulsen modtog i slutningen af 2010 ligeledes den meget prestigefyldte AIA pris "Honors in Collaborative Achievement Award" som det første belysningsselskab i verden, og det glæder selvsagt vicepræsident for salg, Hans Lindeberg:

- Det har været dejligt med disse to skulderklap. Krisen har jo været hård ved belysningsbranchen, og det er derfor ekstra dejligt at modtage disse påskønnelser for det arbejde, vi udfører. Cirka 2/3 af Louis Poulsens omsætning kommer fra eksport, og derfor er det også rart, at den ene pris kommer fra verdens største belysningsmarked USA, og den anden fra et af de mest konkurrenceprægede markeder, nemlig UK. Begge lande er meget betydningsfulde i forbindelse med internationale projekter f.eks. i Mellemøsten og Asien, siger han i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.407