23948sdkhjf

Lemvigh-Müller i indisk samarbejde

Sterlite Technologies og Lemvigh-Müller indgår strategisk aftale, som sikrer hurtig levering af indisk fiber til det danske marked.
Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, indgår nu i et samarbejde med den indiske fibervirksomhed Sterlite Technologies.

Aftalen medfører, at Sterlite får adgang til Lemvigh-Müllers 30.000 kvadratmeter store centrallager i Odense, hvorved adgangen til det danske marked lettes.

- Vores mål er en position blandt top tre i Norden inden for en overskuelig årrække. Pris er en vigtig parameter, men logistikken spiller også en afgørende rolle. Vi er en ordreproducerende virksomhed, som hidtil har leveret månedligt via de store teleoperatørers lagre. Men her i Norden er de færreste virksomheder lagerførende, og der er en forventning om 24-timers levering. Det kan vi opfylde nu sammen med Lemvigh-Müller og tilbyde kunderne one-stop-shopping med leverance af samtlige varer direkte på byggepladsen, siger Søren Petersen, Nordic Regional Manager i Sterlite Technologies.

Også hos Lemvigh-Müller er der stor tilfredshed med aftalen.

- Markedet har hidtil været domineret af europæiske producenter og dertil hørende højt prisniveau, men nu er der en ny verdensorden, og den byder vi velkommen. Vi ser mange perspektiver i samarbejdet, også på det nordiske marked, siger Jesper Lund Andersen, produktchef i Lemvigh-Müller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094