23948sdkhjf

5 firmaer kæmper om milliardkontrakt

Der er hård konkurrence om at få kontrakten i Banedanmarks Signalprogram.
Både Alstom, Bombardier, Invensys, Siemens og Thales/Balfour Beatty Rail afleverede mandag deres endelige bud på en totaludskiftning af samtlige signalanlæg på S-banen. Dermed har alle virksomheder valgt at byde på opgaven, og det glæder Banedanmark.

- Det er en af Banedanmarks hjørnesten i Signalprogrammet, at vi får skabt konkurrence om opgaven. Derfor er vi meget tilfredse med, at alle fem prækvalificerede virksomheder har budt på opgaven. Det sikrer maksimal konkurrence og dermed, at vi får et nyt signalsystem i den rigtige kvalitet til den rigtige pris, siger programdirektør Morten Søndergaard, Banedanmark, om konkurrencen på milliardkonktrakten.

Kontrakten underskrives i juni
Hvert af de fem tilbud fylder hver især ca. 1.500 sider, og Banedanmark vil nu gennemgå de tusindvis af sider for at finde det økonomisk mest fordelagtige tilbud. Tilbuddene vil blive evalueret ud fra kriterierne: Teknik og funktionalitet, projektgennemførelse og vedligeholdelse samt pris.

Vinderen kommer til at udskifte alle signalanlæg på S-banen og skal levere alt fra nye togkontrolsystemer til uddannelse af personalet, som skal betjene det nye signalanlæg.

Forventningen er, at Banedanmark vil skrive kontrakt med vinderen i slutningen af juni, mens den første strækning på S-banen får udskiftet signalsystemet i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079