23948sdkhjf

Om tre år har Chormaviso tre gange så mange ansatte

Ekspansion og investorjagt på tapetet hos det specialiserede lysfirma i Aarhus

Chromaviso i Aarhus har succes med sine særlige sundhedsfremmende lysinstallationer til sundhedssektoren.

Overskud har været normen hos Chromoviso siden starten i 2006 – med to regnskaber som undtagelsen – og firmaet har nu i alt opsat 1.395 lysinstallationer. Det skriver JP Aarhus.

Produktet, Chormoviso har skabt sin succes med, er dels ergonomisk lys, som installeret i en operationsstue lyser grønt og rødt lys og dermed forbedrer personalets arbejdsforhold. Dels døgnrytme lys, der efterligner naturligt lys og skifter farvetone efter døgnets timer, samt fjerner skadeligt blåt lys om natten. Døgnrytmelyset er blandt andet installeret på Rigshospitalet i København og Aarhus Universitetshospital samt flere steder i Sverige.

Nu skal der ske meget mere.

Investorproces i efteråret
- Vi er godt i gang med at rulle konceptet ud i Skandinavien, og vi vil gå i gang med en investorproces her i efteråret for at få skabt det kapitalgrundlag, der skal til, for at rulle ud internationalt i det rette tempo, siger administrerende direktør og medstifter Anders Kryger til JP Aarhus. 

Han uddyber, at firmaet ser muligheder på 10-12 markeder udenfor Skandinavien.

Vækstplanerne indebærer også, at firmaets 12 ansatte skal have ny kolleger. Anders Kryger forventer således, at der vil være tre gange så mange ansatte om tre år.

Salget er sket på en noget alternativ facon. Administrerende direktør Anders Kryger og salgsdirektør Claus Puggaard er gået direkte til det kliniske personale, overlæger med mere, frem for installatører og ingeniører.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094