23948sdkhjf

Efter millionindsprøjtning: Lysvirksomhed gør klar til Europa

Markedet i Norden har fungeret som en rugekasse for lysvirksomheden Chromaviso. Her har fået de fået fodfæste, bygget virksomheden op og skaffet sig løbende sundhedsfaglig evidens, der ruster deres døgnrytmelys til en tur ud i verden.

Og det kommer til at ske nu.

Den franske fond Impact har med 37 millioner kroner i hånden købt sig ind i virksomheden og står nu for 20-25 procent af ejerskabet. Og det skal sætte skub i turen ud til nye markeder.

Det fortæller direktør i Chromaviso til Electronic Supply.

- Vi er stærkt etableret i Norden, hvor vi har en stærk pipeline af projekter her, og det skal der høstes på. Herefter vil vi se på markederne i Europa. Så konkret er vi lige nu i gang med at screene markedet og undersøge, om der er samarbejdspartnere, der vil give mening for os, siger Anders Kryger.

Fem gange omsætning

Virksomheden har et mål om at femdoble deres omsætning, blandt andet ved at blive en vigtig spiller inden for etablering af døgnrytmelys på plejehjem og hospitaler i Europa. Tiden er i hvert fald god, når man udvikler lys til sundhedssektoren, fortæller han.

- Der kommet en større anerkendelse af lys’ betydning for sundheden, og det betyder, at markedet vokser. Kunderne kommer igen og køber mere og lægger større ordrer. Projekterne bliver også større og større, og så er vores lys blevet relevant for flere segmenter blandt andet psykiatrien, fødeafdelinger og neonatal afsnit, fortæller han.

Flere ansatte på vej

Og med mere vækst kommer behovet for flere ansatte. Og det er også tilfældet hos Chromaviso.

- Vi skal have en øget salgsstyrke, det giver sig selv. Så skal vi også have styrket vores produktudvikling, så vi hele tiden har fokus på brugeren på de nye markeder, vi skal ind på. endelig har vi stort fokus på digitalisering af vores forretning, siger Anders Kryger.

Lige nu tæller medarbejderstaben cirka 20 mand, fortæller han.

- Vi kommer op på 50 ansatte over tid, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126