23948sdkhjf

Cubic kigger endnu længere væk

Producenten af kapslinger til eltavler vil øge den fjerne eksport

Cubic har en forholdsvis høj markedsandel på hjemmemarkedet, så for at vokse yderligere ser producenten af kapslinger til eltavler og styringer i stigende grad ud over rigets grænser.

Eksport er ikke noget nyt for Brønderslev-firmaet, men nu kigger virksomheden endnu længere væk end de traditionelle eksportmarkeder.

- Det gælder om at komme ud i den store verden og få markedsandele, hvor der er et stort potentiale. Det er hele vores produktpalette, vi skal ud at sælge, siger direktør Jesper Fristrup, Cubic, til Jern-Maskinindustrien.

- Vi skal lave vores for-analyse ordentlig, så vi ved, at markedet passer på traditioner i forhold til vores produkter. Vi er repræsenteret på rigtig mange markeder i Europa, og salget skal derfor ske til både eksisterende markeder og til markeder udenfor Europa, siger Jesper Fristrup.

Cubic har både sit modulsystem, der bliver bygget op som Lego-klodser, og et program af specialkapslinger og rustfaste standardskabe i sit sortiment.

Læs hele artiklen Cubic vil ud i den store verden i Electronic Supplys søstermedie Jern-Masineindustrien (kræver log ind).


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063