23948sdkhjf

Lynnedslag: Herning-firma solgt

De 22 ansatte hos Global Lightning Protection Services får knap 380 nye kolleger

Polytech, leverandør til vindmølleindustrien, køber Globalt Lightning Protection Services (GLPS), som udvikler lynbeskyttelse til fx vindindustrien. Det skriver aoh.dk. 

De 22 ansatte hos GLPS i Herning får dermed små 380 nye kolleger, når de bliver en del af Polytech, som har domicil i Bramming. 

Begge virksomheder arbejder sig med design og produktion af lynbeskyttelse til vindmøllebranchen. Hidtil har GLPS ofte stået for udviklingen, hvorefter PolyTech har taget over og fremstillet systemerne. Nu bliver det hele altså samlet i en virksomhed.

Vigtigt at holde på topfolkene
GLPS’ stiftere og hovedaktionærer, Kim Bertelsen og Søren Find Madsen, bliver i firmaet efter salget. Et vigtigt punkt for køberen. 

- De er jo ankermændene, og når du har en virksomhed med 20 godt ansatte og to direktører, som er spillende trænere, så har de en viden om hvad der foregår. Det har været vigtigt for mig at købe det med, siger Mads Kirkegaard, administrerende direktør i Polytech, til aoh.dk. 

Økonomisk har GLPS været udfordret de senste år. Samlet er det blevet til et underskud på 20 millioner kroner før skat i regnskabsårene 2014/15, 2015/16 og 2016/17.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078