23948sdkhjf

Tønder bliver produktionsdirektør i Holsted

Skal stå i spidsen for nye tiltag hos eltavleproducenten Pro-Automatic

Pro-Automatic i Holsted har ansat Sonni Tønder som produktionsdirektør. Det oplyser eltavleproducenten på sin hjemmeside.

Ansættelsen er del af en række strategiske tiltag, fortæller direktør Michael Schrøder:

- Vi er i et marked, hvor sammenhæng mellem pris og kvalitet spiller en markant rolle, og hvor kravene til eltavlernes kompleksitet øges konstant. Det medfører et behov for løbende effektivisering af produktionsprocessen, ligesom kvalitetsstyring altid skal være i top. Vi vil gerne mestre begge dele endnu bedre og har derfor besluttet at påbegynde en ISO-certificering af virksomheden.

Vender tilbage til firmaet
Et led i ISO-certificeringen er altså ansættelsen af Sonni Tønder som produktionsdirektør. Han har erfaring med ledelse og styring af produktion og produktionsrelaterede projekter.

- Jeg kommer fra en lignende stilling (ved el-entreprenørfirmaet Delpro i Vamdrup ved Kolding, red.), hvor jeg har arbejdet indgående med strategiudvikling, standardisering, effektivisering og kvalitetsløft, siger Sonni Tønder.

Tidligere har Sonni Tønder også været ansat i Pro-Automatic som driftschef. Det var i perioden november 2013 - september 2016. Han var blandt andet med til at lede etableringen af en produktionshal på 2000 kvadratmeter i Holsted i 2016. 

Pro-Automatic A/S havde en bruttofortjeneste på 64,1 millioner kroner og et overskud på 7,9 millioner kroner i 2017/18 samt 113 fuldtidsbeskæftigede i gennemsnit.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082