23948sdkhjf

Dansk EMS-koncern overtager konkursramte Delfi

ETK EMS Group overtager aktiverne fra konkursboet efter Delfi Electronics og fortsætter produktion i Sønderborg. Navnet på firmaet bliver nu ETK EMS Sønderborg.

Med overtagelsen kan 23 medarbejdere fortsætter under det nye ejerskab, oplyser Torben Drejer, COO og partner i ETK EMS Group, til Electronic Supply. 

Udvidelsen til det betyder, at ETK EMS nu har lokal produktion tre steder i Danmark, hovedkontoret i Skanderborg, Frederikssund og fra i dag Sønderborg. Hertil kommer koncernens store EMS-produktion i Thailand. 

- Siden vi i 2011 lavede et opkøb af daværende Zoma Electronics i Frederikssund og Thailand har vi i ledelsen ofte drøftet om vi skulle gentage succesen og etablerer os flere steder lokalt i Danmark. Sønderborg har altid været et af de steder hvor vi har vurderet at potentialet er størst, så overtagelsen lå lige for, forklarer Torben Drejer. 

Stor lokal elektronikindustri
- Udover at vi glæder os til at betjene de eksisterende kunder, nu i ETK EMS Sønderborg regi, så håber vi også på en lokal opbakning fra den store lokale elektronikindustri, så de hermed kan være med til at sikre, at der fremover også er basis for EMS-produktion i Sønderjylland og på Als siger Torben Drejer. 

Til Electronic Supply tilføjer han, at de kunder han har haft dialog med er lettede over, at EMS-aktiviteterne fortsætter i Sønderborg med en dansk EMS-koncern ved roret. 

ETK EMS Sønderborg starter op fra i dag, onsdag den 10 oktober 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094