23948sdkhjf

Rekordordre til Dahl Engineering

Det Thisted-baserede firma, der blandt andet producerer sæder og sikkerhedsudstyr til automobilbranchen, skal levere udstyr til 150 busser i Taiwan.
Selv om man er en mindre nordjyske virksomhed med bare fem ansatte, kan der godt være bud efter én i det store udland.

Det har Claus Dahl, grundlægger og indehaver af Dahl Engineering, netop erfaret.

Firmaet har således modtaget en ordre på specielle kørestolsseler til hele 150 busser i et taiwanesisk firma, og selv om Claus Dahl holder ordrens præcise størrelse hemmelig, lægger han ikke skjul på, at der er gode penge i aftalen.

- Men ordren er på flere hundrede tusinde og er den største ordre i de ni år, vi har eksisteret. Samtidig er det også den ordre, vi har haft mindst arbejde med i alle årene, siger han til Nordjyske.

Fik ordren på sms
Ordren kom i hus ved, at det taiwanesiske selskab havde søgt efter et egnet firma på nettet, og her var de faldet over danske Dahl Engineering.

Firmaet ringede herefter til Claus Dahl, som dog ikke var ved sin telefon på kontoret. Derefter sendte taiwaneserne en sms til Claus Dahl, som hurtigt fik etableret kontakt trods en indledende skepsis.

Nu håber Claus Dahl, at ordren kan være med til at åbne dørene til et attraktivt marked.

- Med de mange hundrede busser som selskabet har, så jeg håber da, at de vender tilbage til os, og så håber jeg også, at ordren kan være med til at åbne døren til andre firmaer i Taiwan, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063