23948sdkhjf

Radarproducent til kamp mod dronetrussel

Weibel Scientifics samarbejde med Lockheed Martin og bestræbelserne på at perfektionere firmaets radarløsning til ballistisk missilforsvar er velbelyst. 

Mindre omtalt er Allerød-firmaets arbejde med at udvikle droneradarer. Den succesfulde radarproducent investerer således i at få fodfæste på det spirende marked for sikring af fx kritisk infrastruktur imod droner, hvis ejere har onde hensigter. 

- Det er svært for traditionelle radarer at spore droner, fordi de kan flyve mellem bygninger og træer. I Weibel har vi den teknologi, der skal til for at vinde afgørende markedsandele. Det er et område, hvor vi kommer til at sætte fuld fart på udvikling, test og salg, og hvor det er helt afgørende, at vi bliver blandt de første, siger Weibel Scientifics administrerende direktør, Peder R. Pedersen, til Berlingske. 

Weibel Scientific har netop præsenteret regnskab for det forskudte 2017/18-regnskabsår. Opløftende læsning for folkene i Allerød, hvor der nu er 130 ansatte. Bruttofortjeneste var øget med 25 millioner på et år til 127 millioner kroner. Samtidig var radarproducenten et mulehår fra at fordoble overskuddet, som således var 21 millioner kroner i 2017/18.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08