23948sdkhjf

CSC: Enige med Prosa om at være uenige

Parterne står stadig både stejlt og langt fra hinanden i konflikten. Analytiker giver CSC de bedste chancer for at vinde en udmattelseskrig.
Kan man ikke blive enige om andet, kan man da altid blive enige om at være uenige.

Det synes at være det nuværende udgangspunkt for både CSC og Prosa i den verserende konflikt, som ikke blev afblæst efter mandagens møde .

Tværtimod bekræftede det bare parterne i, at de står langt fra hinanden.

- Jeg vil sige, at parterne var enige om, at vi stadig var langt fra hinanden, og at der derfor ikke i denne omgang var nogen mulighed for løsning, siger Lene Christensen, director hos CSC, i et interview med Computerworld.

Prosa kan stadig true CSC
Stridens kerne er den såkaldte tryghedsaftale, som CSC ønsker at afskaffe på den ene side, mens Prosa på den anden side ønsker at bevare den i en eller anden form.

Men selv om striden nu har stået på over to måneder, afviser Lene Christensen, at der skulle være ondt blod mellem parterne.

- Nej, jeg synes ikke, at vores forhandlingspartnere er irriterende. Jeg synes, at vi har en sober og saglig konflikt, hvor vi bare må konstatere, at der er forskellige holdninger til sagen, siger hun til Computerworld.

I en analyse af situationen vurderer Dan Jensen fra samme medie, at CSC står stærkest i en ren udmatningskrig på grund af sine næsten uendelige økonomiske midler.

Kun ved at gøre alvor af truslerne om en stor it-strejke – der vil lamme myndigheder som Skat og politi samt cpr-registret – kan Prosa true CSC, lyder konklusionen i analysen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078