23948sdkhjf

Prisvinder udvider og mander op

TKT Electronics i Skive udvider på plads, forretningsområde og ansatte.

Elektronikvirksomheden har netop modtaget Dansk Industris initiativpris for området Skive-Viborg for et stort arbejde med digitalt at kvalitetssikre produktionen fra start til slut. 

Det var da også i forbindelse med overrækkelsen af initiativprisen, at firmaets direktør, Tommy Korsholt, løftede sløret for udvidelsesplanerne. Det skriver Skive Folkeblad.

- Den nye afdeling vil stå klar næste år, den bliver en udvidelse af hele virksomheden, og det, som skal laves i det nye område, vil være noget helt nyt, siger TKT Electronics’ direktør, Tommy Korsholt, til avisen. 

Nye kvadratmeter og nye folk
TKT Electronics føjer således nye 800 kvadratmeter til de eksisterende 4.000 kvadratmeter i løbet af de kommende måneder. 

Ifølge direktøren vil det også blive nødvendigt at hyre mellem fem og 10 nye medarbejdere, som pt har 55 ansatte.

TKT Electronics producerer komponenter til at lang række brancher inden for elektronikindustrien, fx offshore, Hi-Fi-udstyr, medicinsk udstyr og til landbruget.

Seks gange så mange medarbejdere
Virksomheden blev grundlagt i 1988 af Kai Toft. I 2005 indgik Kai Toft og Tommy Korsholt en aftale om løbende generationsskifte. Fra 2010 har Tommy Korsholt haft det fulde ansvar for virksomheden,  som i denne forbindelse skifter navn til TKT Electronics. 

Siden 2005 er virksomheden vokser fra ni til de nuværende 55 ansatte.

Indsatsen med at kvalitetssikre produktionen, som udløste Dansk Industri-prisen tidligere på måneden, blev sat på skinner efter, at TKT modtog et opkald fra en af de trofaste kunder. De havde fået leveret et print, med en forkert type komponent. Siden har Skive-firmaet så i samarbejde med WB Electronics udviklet sit eget digitale system, der understøtter produktionen og sikrer at, produkterne gennemgår de rigtige processer samt dokumenterer og sikrer, at der kun bruges godkendte materialer og dermed minimerer risikoen for fejlmontage. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094