23948sdkhjf

CSC fyrer strejkende

Mandag aften blev de første tre strejkende medarbejdere fyret i CSC, som efter sigende er klar til at fyre resten allerede i dag.
CSC fyrede mandag aften tre strejkende medarbejdere, som undlod at møde på arbejde.

Og her til morgen, tirsdag, afgøres det, om de resterende strejkende ryger samme vej. Det sker, hvis ikke de møder på arbejde som planlagt, meddeler selskabet.

I alt er der tale om 15 ansatte, som nægter at møde på arbejde, hvor de skal oplære vikarer, oplyser de strejkendes fagforbund Prosa.

Håber stadig på løsning
Ifølge ComOn har yderligere 18 ansatte lagt sig syge, så det i alt drejer sig om 33 fraværende CSC-ansatte.

- Arbejdsretten har af to omgange behandlet sagen. Der har mellem CSC og PROSA været enighed om, at den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse udgør en grov misligholdelse af den enkeltes ansættelsesforhold. Da de medarbejdere, som skulle være på vagt mandag aften, heller ikke efter, at sagen nu to gange har været behandlet i Arbejdsretten, har genoptaget arbejdet, er deres ansættelse i CSC ophørt med øjeblikkelig virkning, skriver CSC i en pressemeddelelse.

CSC-direktør Lene Christensen understreger over for CRN, at firmaet stadig håber på en forhandlingsløsning med de strejkende ansatte.
Læs mere om: CSC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078