23948sdkhjf

Medisat skruer op for optimismen

Med tidligere GN-direktør Jørn Kildegaard som ny bestyrelsesformand og den anerkendte patientkuffert under armen er det fynske teknologiselskab klar til at springe med på bølgen af velfærdsteknologi.
Medisat forventer markant vækst i 2011, og det skal blandt andet sikres med en offensiv i Norge.

Her har det fynske firma nemlig indgået en aftale med universitetshospitalet i Stavanger om levering af den såkaldte patientkuffert.

Patientkufferten, som allerede har høstet stor anerkendelse i blandt andet USA og Norge, giver læger og patienter mulighed for at kommunikere, foretage målinger og så videre under forløb med KOL-patienter, der ellers normalt ville kræve en længerevarende indlæggelse på sygehus.

Ændringer i bestyrelsen
Og for at sikre væksten på det kommercielle område er den tidligere GN-direktør Jørn Kildegaard nu indtrådt som ny bestyrelsesformand.

Samtidig er Mette Danielsen og Jette Nellemose Tolgaard udtrådt fra bestyrelsen.

Ud over den norske forbindelse håber Medisat på en generel vækst på området for velfærdsteknologi i 2011, efter at flere projekter herhjemme sidste år blev udskudt.

Medisat, der blev grundlagt i 2002, består i dag af to afdelinger i henholdsvis Ballerup og Odense med sidstnævnte som hovedafdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062