23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til elektronikindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Arbejdsgiverforening
Karoline Klaksvig tiltræder som ny arbejdsmiljøchef den 2. maj 2011. Hun kommer fra en stilling som souschef i Internationalt og Politisk sekretariat i Arbejdsskadestyrelsen, hvor hun bl.a. havde fokus på grundlæggende forandringer af arbejdsskadesystemet.

Dansk Arbejdsgiverforening er hovedorganisation for 13 arbejdsgiverorganisationer på det private arbejdsmarked inden for industri, handel, transport, service og byggeri.

Infocomm
Kristian Glahn (driftsdirektør hos Solutors A/S) er udpeget som ny formand.

Infocomm er en amerikansk brancheorganisation, der varetager AV-industriens interesser over hele verden. Siden 2005 har organisationen satset på at sprede aktiviteterne til bl.a. Europa, hvor man har etableret ”Det Europæiske Råd”, der skal være med til at fastsætte standarder, uddannelse, lobbyarbejde samt certificeringer.

LG Electronics
Jan Wilhelmson er med virkning fra 1. maj ansat som nordisk salgschef inden for forretningsområdet Air-Conditioning & Energy Solutions (AE). Han kommer fra en stilling som salgschef hos virksomheden Ventilationsutveckling.

Rekrutteringen af Jan Wilhelmson er et led i LG’s omfattende satsning på det nordiske marked.

Robert Bosch A/S
Holger Horst Hellmich er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Andrew Allen er indtrådt. Han er samtidig udpeget som ny formand.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156