23948sdkhjf

Danionics krydser fingre for tablets

Batteriproducenten skal hente 5 mio. kr. i en emission for at overleve, men kan måske også blive reddet af den store vækst på tablet-markedet.
Kvartalsrapporten fra batteriproducenten Danionics er ikke entydigt opmuntrende.

Faktisk er selskabets fortsatte eksistens i fare, hvis ikke det lykkes at hente 5 mio. kr. gennem en emission.

- I det omfang emissionen ikke gennemføres, vil der blive arbejdet med andre planer herunder at søge Danionics overtaget af nye ejere, som kan udnytte børsnoteringen og værdien af selskabets skatteaktiv, skriver selskabet selv i kvartalsrapporten.

Tablet-fremgang kan være redningen
Selv om salget af batterier var støt stigende i løbet af 2010, sluttede året skidt, da en storkunde meddelte, at man nu havde fyldt lagrene.

Niveauet for første kvartal af 2011 var derfor tilbage på samme stadie som i de første tre måneder af 2010, hvor man solgte 208.000 batterier.

- Nu afgøres Danionics fremtid af hvor mange store batterier man formår at sælge og afskibe i 2011, konstaterer selskabet selv i rapporten.

Samtidig åbner Danionics dog en ny dør for et fremadstormende marked:

- Men over året indledtes opbygningen af en ny aktivitet, salg af store batterier til ”tablet” markedet. Et antal batterier er blevet udviklet og har opnået de nødvendige godkendelser og de første prøvebatterier er nu afskibet til en stor kreds af mulige kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079