23948sdkhjf

Nyt om navne: Crysberg-direktør fylder 60

Direktør Niels Klagenberg kan både fejre rund fødselsdag samt at Crysberg nu har fået en ISO 4001-miljøcertificering.
Den 30. april 2011 kunne Niels Klagenberg fejre sin 60 års fødselsdag.

Som administrerende direktør for Crysberg A/S har Niels Klagenberg rigeligt at se til. Flere nye kunder og dermed nye spændende opgaver har i 2011 fundet vej til virksomheden i Nordsjælland, så det er en glad og tilfreds direktør, som på sin 60 års fødselsdag bød velkommen til kunder, leverandører og andre venner af huset til en uforpligtende reception.

Niels Klagenberg blev født i København 1951, og efter endt skolegang som matematisk/fysisk student i 1970 gik turen til DTU i Lyngby. I 1976 kunne han så kalde sig civilingeniør i svagstrøm.

Han har været ansat flere steder, blandt andet hos GN-ELMI A/S, ISS Clorius International A/S og IDC-Danmark Computer Teknik A/S. Det var dog lysten til at være ejer af egen virksomhed, som fik overtaget allerede i 1991.

I Crysberg-regi har Niels Klagenberg været initiativtager og ankermand i rigtigt mange projekter – det største er nok stadig det verdensomspændende S-Rain Control, et patenteret vandingsanlæg til golfbaner, parker og landbrugsområder.

Ind i mellem er der også tid til flere bestyrelsesopgaver, udgivelser af videnskabelige artikler og uddannelsesmæssige fremtidsprojekter. Og så er der jo også familien, vennerne, sommerhuset ved Hald Strand, Liseleje og ikke at forglemme golfen, hvor der ihærdigt arbejdes på handicap’et.

Crysberg med ISO 4001-miljøcertificering
Niels Klagenberg kan i øvrigt glæde sig over, at Crysberg nu har opnået et ISO14001-certifikat.

Det sker, fordi flere af firmaets større internationale industrikunder efterspørger en ”grøn samarbejdspartner” indenfor industrielle elektronikløsninger.

ISO 14001-certifikatet bevirker, at Crysberg således har et ekstra plus i sammenligningen med konkurrenterne. Det forventes ikke, at den nye miljøcertificering vil føre til højere priser overfor kunderne, idet der er sat skrappe interne mål for en nedsættelse af blandt andets selskabets energiforbrug.

Projektet har taget ca. et års tid, og selve certificeringen blev foretaget af Bureau Veritas.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096