23948sdkhjf

Østjyder vil fordoble og fordoble og fordoble

Tiny Mobile Robots i Malling syd for Aarhus sælger langt hovedparten af sine små robotter i udlandet, og nu skal der endnu mere fart på eksporten. 

- Vi tror på at vi kan mere end fordoble vores omsætning år for år og eksporten udgår allerede i dag langt størstedelen af vores omsætning og vil i løbet af få år udgør mellem 90 pct. og 95 pct., skriver administrerende direktør Jens Peder Kristensen i en mail til Electronic Supply. 

En lille robot på den store baner

Tiny Mobile Robots har med en millioninvestering fra Vækstfonden, Styrelsen for Forskning og Innovation samt Borean i ryggen brugt foreløbigt to år på at udvikle en opstregningsrobot til boldbaner. 

Robotten, der bygger på open source-kode udviklet på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, er allerede solgt til boldklubber, kommuner og universiteter i Danmark, Schweiz, Belgien, England og USA. 

- Markedet er stadigvæk gryende, men vi får positiv respons på både hardwaren, brugervenligheden og teknologien, og derfor tror vi på, at vi står med nøglen til den næste store danske robotsucces, siger Jens Peder Kristensen.

- Danmark er et godt marked for vores produkter, men det er udenfor Danmarks grænser at vi har potentialet for at blive store. 

Salgsdirektør er lige på trapperne
For at styrke indsatsen er firmaet nu i gang med at finde en direktør til at stå for det globale salgsarbejde. Og går alt efter planen, så starter den kommende salgsdirektør allerede den 1. januar 2019, oplyser administrerende direktør Jens Peder Kristensen til Electronic Supply. 

Eksportindsatsen er i første omgang målrettet Nordeuropa med særligt fokus på Holland, Belgien og Storbritannien, og dertil USA. 

- I disse områder har vi nu etableret os med særdeles stærke forhandlere og tror rigtig meget på potentialet, skriver Jens Peder Kristensen.

Ud over opstregningsrobotterne udvikler og producerer Tiny Mobile Robots opstregningsrobotter til landmålere og entreprenører samt robotter til formarkering af vejbaner i lufthavne og på lande- og motorveje

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156