23948sdkhjf

Develco med stor fremgang

Satsningen på et nyt forretningsområde har for alvor båret frugt for den danske virksomhed.
Develcos nye forretningsområde med salg af ressourcer som udviklingsteam og konsulenter har i det første halve regnskabsår haft en markant fremgang med en tredobling af omsætningen og en fordobling af kunderne inden for konsulentområdet.

Der forventes forsat stor fremgang i andet halvår med yderligere en fordobling af den nuværende omsætning, fortæller Director of Resources Kim D. Jensen.

- Vi er i en omstillingsfase med fokus på innovation hos vores kunder - og ikke mindst for deres kunder. Vi har en stor stab af højt kvalificerede ingeniører, som gør det muligt at sammensætte det optimale team til hvert enkelt formål. Det vil sige, at vi ikke bare leverer arme og ben men er med til at innovere og frembringe nye værdifulde produkter for vores kunder, siger han.

Develco er kendt for at levere kompetence ressourcer inden for elektronik, hardware og software. Dette er nødvendigt for at løse de komplekse opgaver, og det vil forsat være et fokusområde.

- Vi ligger lige nu i forhandlinger med en stor global medico-virksomhed om at levere et udviklingsteam på op til ti mand over en længere årrække. Det forventer vi os rigtigt meget af. Vi har vendt krisen ryggen og fokuserer på de utallige muligheder, der ligger derude. Med det brand vi har, ser jeg ikke noget til hinder for, at vi kan gøre det endog rigtigt godt fremadrettet, siger Kim D. Jensen.

Senest har Develco stillet med et stærkt udviklingsteam på 5 mand til Grundfos.

Læs også:
Develco produktnyheder
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078