23948sdkhjf

Targit genvinder selvkontrollen

Ledelsen i Targit har købt ventureselskabet Nordic Venture Partners ud af det nordjyske softwarefirma for 53 mio. kr.
Med en investering på 53 mio. kr. har fem ledende figurer fra Targit opkøbt den aktiepost på 34 procent, som de seneste otte år har været ejet af ventureselskabet Nordic Venture Partners (NVP).

- Vi er for længst blevet i stand til at finansiere vores vækstplaner via den daglige drift. Det er derfor helt naturligt, at vi nu køber ventureselskabets aktier tilbage. Vi genvinder dermed fuld kontrol over Targit, og ventureselskabet får realiseret en velfortjent gevinst på deres investering, lyder begrundelsen fra adm. direktør Morten Sandlykke.

Og selv om Nordic Venture Partners kun betalt 25 mio. kr. for sin aktiepost i 2003, har samarbejdet også været frugtbart for den nordjyske virksomhed, som har firedoblet omsætningen i den pågældende periode.

NVP-direktør fortsætter som formand
Helt slut er parløbet dog heller ikke, idet partner i og administrerende direktør for NVP, Henrik Albertsen, har takket ja til at forsætte som bestyrelsesformand for Targit, selvom han ikke længere er aktionær.

- Jeg er stolt over at have været en del af den fantastiske udvikling, Targit har været igennem. Jeg ser fortsat et enormt potentiale i virksomheden, som jeg glæder mig til at bidrage til at realisere, siger Henrik Albertsen som begrundelse.

I seneste regnskab fra 2010 har Targit nået en trecifret millionomsætning og kan notere en fremgang i væksten på 10 procent i forhold til året før.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109