23948sdkhjf

Scandinavian Avionics indgår norsk aftale

Ny rammeaftale sikrer, at den danske flyelektronikvirksomhed skal levere radioterminaler til Direktorariet for Nødkommunikasjon i Norge.
Når Direktorariet for Nødkommunikasjon i Norge skal have opgraderet udstyret i sine helikoptere, bliver det med den danske flyelektronikvirksomhed Scandinavian Avionics som leverandør af radioterminaler.

Selskabet har netop indgået en rammeaftale med direktoratet, som er underlagt det Norske Justistsministerium. Den indebærer, at Scandinavian Avionics skal levere TETRA radio terminal opgraderinger i et betydeligt antal helikoptere i den norske beredskabsstyrke.

- Med vores omfattende kapabilitet og mere end 30 års erfaring i flyelektronikbranchen er dette projekt en særdels god mulighed for Scandinavian Avionics, og vi ser meget frem til at påbegynde opgraderingerne og bidrage til en endnu mere effektiv norsk beredskabsstyrke i fremtiden, siger projektleder fra Scandinavian Avionics, Michael R. Truelsen

Foruden leveringen af radioterminalerne skal Scandianvian Avionics stå for dokumentation og certificering af løsningen over for EASA (European Aviation Safety Agency) samt udføre installation, integration, test og bistå med teknisk support af det udstyret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125