23948sdkhjf

Fusion fuldført i det jyske

To år efter automations- og softwarevirksomheden Nordtec-Optomatic i Ikast overtog systemhuset BEC i Randers, samles alle aktiviteter nu i det nyoprettede aktieselskab NTO. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- I de to år har vi samarbejdet mere og mere på tværs om løsningerne. Vi anvender ofte ressourcer fra begge virksomheder til den samme opgave, og med den positive udvikling ligger det lige for at foretage en egentlig fusion. Så med virkning fra 1. januar 2019 bliver automations- og softwareløsningerne ført ud i livet i ét fortsættende selskab, der markedsføres under navnet NTO, fortæller Preben Jacobsen, der hidtil har været administrerende direktør i Nordtec-Optimatic.

Preben Jacobsen bliver ligeledes administrerende direktør i det nye, samlede aktieselskab, mens Erik Munkholt Sørensen fratræder som administrerende direktør i BEC og fremover vil fungere som salgschef i NTO.

- Vi håber, at ændringen vil blive til glæde og gavn for vores samarbejdspartnere, som nu har 55 medarbejdere til at servicere dem, understreger Preben Jakobsen og Erik Munkholt Sørensen.

De tre afdelinger med fysisk adresse i Ikast, Randers og Hillerød bevares uændret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078