23948sdkhjf

Danske Tradeshift vil erobre USA

Med 35 mio. kr. fra det franske venture-kapitalfirma Notion Capital i ryggen er danske Tradeshift klar til at revolutionere markedet for digitale betalinger i USA.
De er blevet kaldt ”den næste Paypal” i de amerikanske medier, og nu er danske Tradeshift så klar til at gøre deres indtog på markedet i USA.

Det sker med $7 mio. (37 mio. kr.) fra det franske venture-kapitalfirma Notion Capital i ryggen.

Status som på Facebook
Tradeshift specialiserer sig i digitale betalinger mellem firmaer på en let og simpel måde. Som firma skal man blot oprette en profilside hos Tradeshift, hvorefter man gratis kan fakturere samt kommentere på status for sin faktura.

Systemet minder meget om Facebook og sikrer ikke bare, at firmaerne kan tjekke hinanden for brodne kar – det er også selve indtægtskilden for Tradeshift, som vil generere indtægter på firma-applikationer, der kan tilsluttes netværket af brugere.

Sparer tid, penge og papir
Selv om det estimeres, at 84 procent af alle faktureringer verden over foregår på papir, spås Tradeshift en stor fremtid. Papirbetalinger er nemlig ofte et spild af både tid, penge og… ja, papir.

Tradeshift – der blev stiftet i 2009 af Gert Sylvest, Mikkel Hippe Brun og Christian Lanng – har allerede Sundhedsvæsnet i Storbritannien samt dele af den danske og franske regering som kunder.

Nu er turen altså kommet til det amerikanske marked godt støttet af fransk venture-kapital.

Kilde: Computerworld.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078