23948sdkhjf

HPI Electronics flytter produktionen

HPI Electronics & Cables har vokseværk og samler i fremtiden sine aktiviteter i nyt domicil i Korsør.
Virksomheden er vokset ud af sine nuværende rammer med produktions-, teknik -og administrationsfaciliteter i henholdsvis Roskilde, Holbæk og Korsør og har samlet sine aktiviteter i Korsør i et nyt fremtidssikret domicil.

Det sker for at sikre optimal synergi og styrke udviklingsarbejdet. Virksomheden har gennem længere tid undersøgt den optimale placering og valget er faldet på Korsør.

Topmoderne forhold
Der vil i de nye faciliteter blive sikret topmoderne forhold til alle funktioner i nye og logisk indrettede rammer, som ventes at give et effektivt og sikkert produktionsflow og styring af alle processer i virksomheden.

Virksomheden vil blive indrettet omkring en udbygget kabelforarbejdning, opgraderet leaded funktion, samt virksomheden SMT-operation baseret på avancerede løsninger og udstyr.

Udviklingsafdelingen og de tekniske funktioner på PTA-siden udbygges og konsolideres ligeledes for levering af væsentligt mere sammenhængende ydelser.

Nye arbejdspladser i Korsør
Der skabes ca. 75 nye arbejdspladser i det nye domicil i Korsør, og det er HPI’s håb at mange af de nuværende medarbejdere vil flytte med.

Som en afledt gevinst af flytningen ventes virksomhedens samlede energiregnskab også at blive reduceret drastisk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.877