23948sdkhjf

Hesalight-stifter anker på stedet – kræver frifindelse

Umiddelbart efter der torsdag blev afsagt dom i Retten i Roskilde, meddelte Lars Nørholts forsvarer, at dommen ankes på stedet. Det skriver Børsen.

- Der er anket til landsretten med påstand om frifindelse, sagde forsvarer Anders Németh til avisen, mens Lars Nørholt med det samme forlod retten og ikke ønskede at udtale sig.

Han blev torsdag klokken 13 kendt skyldig i omfattende svindel og idømt 7 års ubetinget fængsel. Derudover konfiskerer retten knapt 29 millioner kroner fra Lars Nørholt, der også er idømt en bøde på 15,3 millioner kroner. Endelig er han frakendt retten til at lede et selskab.

Dommen til Lars Nørholt matcher den, tidligere IT Factory-direktør Stein Bagger modtog i 2009. De to domme er de hårdeste, der i nyere tid er faldet i sager om økonomisk kriminalitet.

- Kriminaliteten har været planlagt og systematisk. Den har endvidere været præget af en betydelig ligegyldighed over for andres aktiver og er til dels foretaget i forening med andre, forklarede retsformand Anders Herping Nielsen i sin afgørelse

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141