23948sdkhjf

Europæiske lyd-iværksættere samlet i B&O’s gamle fabrikker

I disse dage samles repræsentanter fra syv europæiske virksomheder i B&O’s nedlagte Fabrik 1 i Struer for at deltage i SoundTech Accelerators midtvejscamp.  

Acceleratorprogrammet er med sin dedikation til lyd-startups det første af sin slags i verden. Det er udviklet af den Struer-baserede lyd-inkubator Sound Hub i samarbejde med Accelerace, og over de tre dage, midtvejscamen varer, kommer deltagerne blandt meget andet omkring emner som investorsøgning, udarbejdelse af produktroadmaps og vejledning i certificeringer.

Ny runde på trapperne

Sound Hub Denmark

Sound Hub er et inkubationsmiljø i Struer, der udelukkende fokuserer på lydteknologi.

Sound Hub slog dørene op i 2018 efter at have rejst 50 millioner i investeringer.

Det er ambitionen at stedet både skal huse iværksættere, forskere og etablerede lydvirksomheder.

SoundHub holder til i en del af B&O's tidligere hovedbygning, hvor de råder over en lang række avancerede testfaciliteter.

Bag Sound Hub står, Bang & Olufsen, HARMAN, Danish Sound Network, Accelerace, Aalborg Universitet, Struer Kommune og Færchfonden

Siden kickoff-arrangementet i november har en del af de deltagende virksomheder desuden lagt vejen forbi Struer på eget initiativ for at møde lokale specialister og deltage i workshops inden for akustik, mekanik, elektronisk design og pcb-produktion, mens andre har fået kontakter til potentielle underleverandører i området.

- Den feedback, vi har fået fra kickoff-campen, går på, at de unikke testfaciliteter sammen med adgang til de kompetencer, der er i de virksomheder og eksperter, som findes her I Struer, fuldstændigt har overvældet startupdeltagerne, forklarer Peter Petersen, CEO Sound Hub Denmark i en pressemeddelelse.

Det er første runde i acceleratorprogrammet, der er planlagt til at skulle køre flere gange årligt. Næste deadline for ansøgere er den 31. januar 2019.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485