23948sdkhjf

Test-leverandør etablerer sig i Sound Hub

GOmeasure der et samlingspunkt for test -og måleudstyr fra verdens førende producenter, har besluttet at etablere sin jysk-fynske afdeling i Sound Hub Denmarks faciliteter i Struer.

Karsten Damm bliver første mand i Struer som salgskonsulent for alle de måleudstyrsleverandører, som GOmeasure repræsenterer.

Han har været med til at udvælge Sound Hub Denmark som den helt rigtige lokation for den jysk-fynske afdeling. 

- Selv om man i dag nok kan løse opgaven fra et hjemmekontor, er det, at være omgivet af et bredt spekter af virksomheder, der beskæftiger sig med lyd, helt fantastisk. Lyd er et af vores store produktområder, derfor giver stedet mig mulighed for at spotte eventuelle behov tidligt og sparre med de virksomheder, der er her, fortæller Karsten Damm, der ser store muligheder i at være tæt på miljøet i Struer.

- Faciliteterne her er helt perfekte at arbejde ud fra. Her er alle muligheder – både testfaciliteter, innovative virksomheder – både store og små - der kan blive til fremtidige kunder. I tillæg omgives man af moderne og veludstyrede kontor- møde- og eventfaciliteter. Alt sammen under samme tag. Jeg synes allerede efter kort tid, jeg kan mærke, hvor meget GOmeasure kan få ud af min tilstedeværelse her i huset, siger Karsten Damm.

GOmeasure er også meget velkommen i Sound Hub Denmark. Virksomheden har leverandører, der ligger helt i front i branchen, og eksempelvis Gras Sound & Vibration er allerede til stede som partner i Sound Hub’en, hvor de bidrager med specialudstyr til måling af lav og højfrekvent støj.

- Jo flere specialkompetencer vi kan tilbyde i Sound Hub Denmark, jo hurtigere får vi gang i innovation og teknologiudvikling og bliver attraktive for alle typer virksomheder – både startups og etablerede, siger Peter Petersen, CEO for Sound Hub Denmark

- Man kan bedre få øje på nye behov, når man er med på sidelinjen. Det kan give konkurrencemæssige fordele både for de tilstedeværende virksomheder, men sandelig også for leverandørerne af test- og måleudstyr, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.098