23948sdkhjf

Nyt internationalt islæt hos Sound Hub Denmark

Den israelske lyd-startup Sonicedge har indgået en aftale med Sound Hub Denmark, der indebærer, at virksomheden opretter et datterselskab her til lands og herunder bliver en del af hub'en i Struer.

Virksomheden udvikler MEMS(Micro electromechanical system)-højttalere af silicium, og de ser deres indtræden i Sound Hub Denmark som en genvej til det danske marked.

Det oplyser Sound Hub Denmark i en pressemeddelelse.

- Sonicedge har allerede danske investorer og nøglekompetencer tilknyttet. Det at åbne et selskab i Sound Hub Denmark er et helt naturligt næste skridt til at udvide og komme tættere på vores kunder og samarbejdspartnere i Danmark, udtaler direktør i Sonicedge, Joel Beilin.

Om Sonicedge

Sonicedge har udviklet en speaker-in-chip-løsning, specifikt designet til at levere en "unik audiooplevelse". Det indebærer et patenteret lyddesign baseret på ultralydsteknologi, MEMS-chips design og implementering kombineret med en ny tilgang til lydgenerering.

Teknologien er specielt velegnet til høreapparater, headsets og true wireless hovedtelefoner (TWS)

Virksomheden holder til i Israel, og har fra 2022 et datterselskab i Struer, hvor det er en del af Sound Hub Denmark.

Kilde: Sonicedge

Sonicedge har oprettet det danske datterselskab med en række formål for øje. Det handler blandt andet om at sikre virksomheden lettere adgang til nogle af de specialister, Danmark har fostret inden for audio, samt den support Sound Hub Denmarks kan levere indenfor forretningsrådgivning og teknologi.

- At etablere en enhed i dette enestående udviklingsmiljø og derigennem få adgang til de mange ressourcer, kompetencer og muligheder for matchmaking, som Sound Hub tilbyder, er unik, siger Joel Beilin.

Etableringen af et selskab i EU er - udover tilknytning til et dedikeret lydmiljø i Sound Hub Denmark - et aktivt tilvalg af Danmark, fortæller stifterne af Sonicedge, Ari Mizrachi og Moti Margalit, i pressemeddelelsen.

- Der er så mange grunde til at vælge Danmark. Generelt skønne mennesker som har en helt fantastisk åben tilgang til samarbejde og vidensdeling. Derudover har Danmark et veludviklet arbejdsmarked med en god teknologisk infrastruktur, der gør det attraktivt at drive forretning netop her. Vi kan finde investorer, der forstår vores forretning, audiovirksomheder, som potentielt kan blive vores kunder, samt universiteter, der har fokus på audioteknologi. Alt dette betyder, at vi får mulighed for at skaffe os adgang til den nyeste viden og potentielt højtkvalificeret arbejdskraft, lyder det fra stifterne.

Om Sound Hub Denmark

Sound Hub Denmark er en international teknologi- og innovationshub for lyd.

Det indebærer et fokuseret arbejds- og erhvervsfællesskab for iværksættere, opstartsvirksomheder, freelancere samt etablerede virksomheder med en ambition om at blive verdensklasse indenfor deres felt.

Sound Hub tilbyder et professionelt kontorfælleskab og lydudviklingsmiljø med måle-, værksteds- og testfaciliteter og adgang til fagspecialister, mentorer og vidensinstitutioner samt en klynge af højtspecialiserede virksomheder med supplerende kompetencer.

Partnerkredsen omfatter førende globale spillere indenfor den internationale audio-industri såsom; Bang & Olufsen, Harman Lifestyle, GN Audio (Jabra), Scan-Speak, Dynaudio samt Aalborg Universitet og Danish Sound Cluster.

Kilde Sound Hub Denmark

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078