23948sdkhjf

Dynaudio bliver en del af Sound Hub i Struer

Den verdenskendte danske højttalerproducent Dynaudio bliver en del af Sound Hub Denmark og får dermed adgang til en talentmasse, et netværk og faciliteter i et økosystem, der er dedikeret til lydinnovation. 

Det fortæller Dynaudio og Sound Hub Denmark i en pressemeddelelse.

Dynaudio har designet, udviklet og bygget legendariske højttalere i Danmark i årtier og er verdenskendt for sine håndbyggede high-end højttalere til hjemmet, biler og professionelle studier.

Virksomheden vil, som aktiv partner hos Sound Hub Denmark bidrage til at fremme lydinnovation.

- Vi er super glade for at være med i Sound Hub Denmark. Vi har været en legendarisk del af det danske lydlandskab siden 1977 takket været de high-end højttalere og højttalerenheder, vi laver her. At arbejde med Sound Hub betyder, at vi kan bringe vores viden og kompetencer ind i nye spændende projekter. Vores medarbejdere vil være fysisk til stede på regelmæssig basis, og de kan næsten ikke vente på at komme i gang, siger Jens Lynge Pedersen, CTO for Dynaudio.

Hos Sound Hub Denmark ser man frem til partnerskabet med Dynaudio, der som virksomhed bringer mange års erfaring med high-end audio fra den internationale scene i spil.

- Vi er glade for at have Dynaudio ombord som partner, lejer og bidragende sponsor. Vi ser Dynaudio både som en global ambassadør for os, og samtidig som en aktiv støtte for de talentfulde startups, der kommer her. En hurtig vej til kvalitet inden for lyd og mulighed for dialog med en vidende storspiller kan være helt afgørende for  innovation. Vi håber desuden, at vi vil være i stand til at inspirere og bidrage til Dynaudios overordnede innovation med vores matchmaking aktiviteter. Peter Petersen, CEO hos Sound Hub Denmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
DAC får forlænget millionkontrakt med ESA
Dansk overvågningsfirma får kritik for Qatar-samarbejde
Trods advarsler skal kinesiske kameraer filme danske veje
B&O atter ramt af corona-nedlukninger
Linaks kanonresultat er afløst af opbremsing: Der skal ske noget - ellers må vi skære ned
USA forbyder Huawei-produkter på grund af sikkerhedsrisiko
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Energy Supply DK
Leder IDAG

Send til en kollega

0.109